Om företaget

Affärsidé

Kungsbacka Skylt & Dekor är en nytänkande helhetsleverantör av visuell kommunikation. Vi hjälper våra kunder genom hela processen från idé, design, produktion till montage. Vi vill för våra kunders räkning alltid hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen som passar kunden. Som helhetsleverantör ser vi till att kunden bara behöver en leverantör för sitt projekt, detta skapar ett nära samarbete där det minimerar möjligheten till misstag. Det är viktigt att kunden får ut mesta möjliga av vår kunskap och långa erfarenhet.

Historia

Vi har varit verksamma sedan 1999 på Hantverksgatan 30 i Kungsbacka, vi är fortfarande kvar på samma adress fast i större och mer anpassade lokaler för vår verksamhet. Maskinparken har vuxit med åren och idag producerar vi det mesta inhouse, självklart är vi lyhörda för vad kunden vill ha därför har vi underleverantörer runt om i Europa för att vi ska kunna leverera rätt produkt till rätt prisbild. Vi använder oss alltid av speciellt utvalda underleverantörer för att vi ska kunna säkerställa att det som levereras alltid håller den höga kvalité som vi eftersträvar.

Kvalitetspolicy

Kunden ska alltid känna sig trygg med valet av oss, det ska aldrig finnas några tveksamheter, vi är här för kundens skull. Inga produkter ska lämna oss som vi inte kan stå för, men vi är inte mer än människor så det kan hända att det någon gång kan bli fel. Därför har vi tagit fram vår policy 100% nöjdkundgaranti, detta som ett bevis på att vi tar vårt ansvar för att kunden ska vara 100% nöjd. Det ska bli ett nöje att höra från er och att få hjälpa er med ert projekt.