Vår policy

MILJÖPOLICY

Kungsbacka Skylt & Dekor arbetar ständigt för att bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning, hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera miljöförstöringen genom ett ständigt medvetet miljöarbete. Vi strävar också efter att släppa ut mindre kemikalier i luften från våra maskiner och göra ett aktivt val med våra transportfordon. Företaget skall arbeta i förebyggande syfte och ligga i framkant när det gäller miljötänkande i vår bransch. Vår ambition är att följa upp företagets faktiska miljöpåverkan, såsom energiförbrukning och utsläpp.
Personalen ska ständigt utbildas i hur de kan ta mer ansvar för miljön i sitt dagliga arbete. All ny eller tillfällig personal ska få full kännedom om företagets återvinning och sopsortering, samt säkerställas om att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert och miljövänligt sätt.
Vi strävar efter att i möjligaste mån använda miljömärkta produkter i verksamheten, använda så lite skadliga ämnen som möjligt och välja miljövänliga alternativ. Vi arbetar med att ständigt bli bättre i vårt miljötänk.

GDPR

(General Data Protection Regulation)
Den ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt men kraven på hur vi som företag får behandla dina personuppgifter skärps.
För oss är det av största vikt att sekretessen och integriteten för våra kunder är av yttersta säkerhet. Du som kund till Kungsbacka Skylt & Dekor ska alltid känna dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med största säkerhet. Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träda i kraft och med anledning av detta vill vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter och varför.
Kungsbacka Skylt & Dekor samlar in personuppgifter som du tillhandahåller oss när du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gör en offertförfrågan, order eller på annat sätt självmant lämnat dina uppgifter till oss för att vi ska kunna sköta löpande affärsöverenskommelse och direktmarknadsföring. Kungsbacka Skylt & Dekor efterlever de regelverk som gäller för GDPR. Behandling av personuppgifterna kan även ske hos andra samarbetspartners detta sker emellertid endast om vi känner oss trygga i att personuppgifter hanteras med maximal säkerhet.
Som kund till Kungsbacka Skylt & Dekor har du rätt att få information om vilka personuppgifter som vi har om dig, du har även rätt att få personuppgifterna reviderade om dom inte stämmer och i vissa fall har du rätt att få uppgifterna raderade eller begränsade. Dina personuppgifter sparas endast för angivna ändamål och det är bara den personal som behöver hantera uppgifterna som har tillgång till dom. Uppgifterna finns kvar så länge som du är kund hos oss, om du avregistrerar dig kommer du att plockas bort ur vårt kundregister.

NYHETSBREV
Vill du avregistrera dig från vårat nyhetsbrev sker det via länk i nyhetsbrevet.
Vill du avregistrera dig från vårat affärssystem sker det via mail.

COOKIES
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och du samtycker till att vi placerar cookies på din webläsare genom att du godkänner detta på vår websida.