Senaste nytt

Välkommen till sidan ”Senaste nytt”, här delar vi med oss av vad vi håller på med. Ni kan följa oss och ta del av våra projekt samt andra intressanta händelser, självklart blir vi er evigt tacksamma om ni vill gilla och dela det ni ser.

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få nyheter, information och erbjudanden till din e-post? För att prenumerera på våra nyhetsbrev fyller du bara i din e-postadress nedan.

Kungsbacka Skylt & Dekor arbetar ständigt för att bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning, hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera miljöförstöringen genom ett ständigt medvetet miljöarbete. ... MaximeraMinimera

4 months ago

Video image

Vi tackar Anna Holmdahl White på Lysekil Women´s Match för att vi även i år 2019 får vara leverantör/sponsor av detta fantastiska evenemang som går av stapeln 5-10 Augusti. En härlig upplevelse med allt från dagar med strålande sol till dagar med storm.

www.youtube.com/watch?v=fWjImD9CTHo&feature=youtu.beyoutube.com

4 months ago

Kommentera på FB

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag att synas?
Besök våran hemsida och bli inspirerad!

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag att synas?
Besök våran hemsida och bli inspirerad!

5 months ago

Snyggt och upphottat.

Nu är vår hemsida kbaskyltdekor.se uppdaterad och har ett modernare utseende, gå gärna in och titta runt, gilla och dela. Stort tack till Hans på Mixdesign som har skapat den! ... MaximeraMinimera

Jävligt snyggt Fille👍

Sommaren är på väg!
Gb Glass uppdaterar sin identitet i Nordstan.
Ny fotovägg, bilder, skyltar mm.

Sommaren är på väg!
Gb Glass uppdaterar sin identitet i Nordstan.
Ny fotovägg, bilder, skyltar mm.

Vill du bli en av oss?
Vi söker personal!

Vill du bli en av oss?
Vi söker personal!

Fille bara höra av dig

Nu rullar första bilen ut för Lysekil Womens Match. Ny snygg dekor!
Kungsbacka Skylt & Dekor som sponsor!

Nu rullar första bilen ut för Lysekil Womens Match. Ny snygg dekor!
Kungsbacka Skylt & Dekor som sponsor!

Visa fler